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quarta-feira, 9 de fevereiro de 2011

Michel Roth at the Ritz in Paris - Michel Roth do Hotel Ritz em Paris












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Michel Roth at the Ritz in Paris
Executive Chef

He heads a brigade of 80 Staff and has overall responsibility for the kitchen of not only gourmet restaurant L’Espadon but also of the Bar Vendôme and room service as well as the private salons.

Over the years, he has gathered some of the profession’s most coveted awards along the way: the Prix Taittinger in 1985 and then in 1991, the supreme accolade of the Prix Bocuse d’Or  and the title of Meilleur Ouvrier de France in the same year.

Ever looking towards the future Michel Roth has also become a model for younger generations of French Chefs. In recognition of his services to French Gastronomy and Culture, Michel Roth was appointed Chevalier de l’Ordre de la Legión d’Honneur on July 14, 2006.

Some of his creations available at the L’Espadon:

- Dover sole with truffle and buttered cabbage with Pata Negra, browned salsify and meunière sauce
- Lamb « rosette » with black truffle, salsify fricassee with parsnip
- Artichokes in « Royale » style, flavoured with black truffle, creamy stracciatella
From ϵ 95 to ϵ 145.


Michel Roth do Ritz em Paris
Executive Chef

Dirige uma brigada de 80 funcionários e tem a responsabilidade total da cozinha e não somente do restaurante gourmet L'Espadon mas também do Bar Vendôme e do serviço de quarto assim como dos salões particulares.

Através dos anos, ele reuniu alguns dos premios mais cobiçados de sua área: o Prix Taittinger em 1985 e depois em 1991, o supremo e  cobiçado Prix Bocuse d’Or e o título de  Meilleur Ouvrier de France (Melhor Trabalhador da França) no mesmo ano.

Sempre olhando para o futuro, Michel Roth também se tornou um modelo para gerações mais jovens de Chefs Franceses. Em reconhecimento pelos seus serviços à Grastronomia e Cultura Francesa, Michel Roth foi nomeado Chevalier de l’Ordre de la Legión d’Honneur (Cavaleiro da Ordem da legião de Honra) em 14 de Julho de 2006.

Algumas de suas criações encontradas no L’Espadon:
- File de Dover com trufa e repolho amanteigado com Pata Negra, salsify (raíz encontrada na Europa parecidad com o Rabanete) bronzeado e molho de moleira.
- Cordeiro (rosette) com trufas negras, fricasse de salsify (raíz encontrada na Europa parecidad com o Rabanete) com pastinaca.
- Alcachofras emestilo Real, com trufas negras, e stracciatella cremosa (uma sopa italiana feita pingando uma mistura do queijo e do ovo batido no caldo de carne quente).
Preços: de ϵ 95 to ϵ 145

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